Dugurd kantiner - Et av dagens høydepunkter!

Vår matprofil


Dugurd-du godeste.kantine-økologisk-lunsj-restaurant-buffet
Dugurd-du godeste.kantine-økologisk-lunsj-restaurant-blomkål

Vår matfilosofi

Å servere de samme gjestene lunsj hver arbeidsdag hele året er et ansvar vi tar på største alvor. Vi har derfor et sterkt fokus på sunn, bærekraftig mat og stor variasjon. Hos oss får dumat som er i takt med tiden, laget av rene, naturlige og gode råvarer, levert av et knippe svært seriøse leverandører. En del er økologisk, men det viktigste er at råvarene er produsert av mennesker som selv setter kvaliteten i fokus. God mat lages først og fremst med respekt for råvarene og med fagkunnskap. 
All maten vår er laget fra bunnen, av ansatte som bryr seg om hva de serverer.Halvfabrikata finnes ikke. Vi bruker sesongens råvarer maksimalt, reduserer kjøttmengden der det er mulig og frister med smaksrike, velkomponerte grønnsaksretter og salater i stedet for salatbar. Alle våre kantiner er Debiosertifisert med grønt merke, og i fjor høst ble vi tildelt Matprisen for vårt fokus på å drive bærekraftig. 


Dugurd-du godeste.kantine-økologisk-lunsj-restaurant-grønnsaker
Dugurd-du godeste.kantine-økologisk-lunsj-restaurant-variasjon