Dagens høydepunkt

Dugurd Kantiner er et samarbeide mellom Lava Oslo og kantinefirmaet Du Godeste. 

Lava Oslo er en restaurantgruppe startet av matpersonlighetene og kokkene Anders Braathen, Tom Victor Gausdal og Even Ramsvik. Hver for seg har de fått prestisjetunge kokkepriser og Michelin-heder, og har startet en rekke populære restauranter i og utenfor hovedstaden. Smalhans, Brutus, Katla, The Golden Chimp og Sentralen er bare noen av dem.

Du Godeste ble startet av gründer Astrid Roppen i 1992. Da fikk hun oppdraget om å drive kantinen hos NRK Drama i Nydalen og det ville hun gjøre annerledes. Den gang var standarden på norske kantiner jevnt over ganske laber. Astrid ville sørge for katinemat som var hjemmelaget og et ordentlig håndverk. Hun ønsket å servere noe som var bærekraftig, sesongbasert og med spennende smaker fra hele verden.

 I 2018 slo Du Godeste seg sammen med Lava Oslo og bedriften ble omdøpt til Dugurd Kantiner.

Med noen av landets mest renommerte kokker på laget serverer Dugurd smaksrike, spennende og varierte lunsjmåltider du og dine ansatte vil glede seg til, hver dag. Vi setter vår ære i å holde et servicenivå som gjør at hver tur til kantinen blir en pluss-opplevelse for humør og påfyll av energi. Vi kaller det dagens høydepunkt, rett og slett.

Du Godeste er tidligere vinner av Matprisen/Debio for sitt arbeid med bærekraft. Se mer under fanen Vår Matfilosofi.

Våre kunder er i dag Braathen Eiendom med 3 kantiner i sitt Flyt-konsept, Nasjonalmuseet, Yara, Finn.no, Gyldendal, Geodata, Clarksons Platou, Riksteatret og Kulturtanken, Snøhetta og Oda.

Om oss