img
Hvert måltid
teller!
img
img
image
Vårt mål er å skape inspirerende, sesongbaserte og varierte retter hver dag, fulle av energi.
Dagens høydepunkt skal smake godt og gjøre godt—i og utenfor kantinen.
img
Vi bryr oss. Vi er på. Vi er stolte av det vi gjør!
image

Det dreier seg om brainfood i bred forstand. Mat som bugner over av næring og smak, i fornuftige porsjoner. Vi gir deg et måltid som gjør at du går ut på vei opp.

En lunsj hos oss skal holde et høyt nivå, men føles avslappet. Den skal by på uventede og nye smaksopplevelser, servert med omtanke og humør. Et øye for de små, men viktige detaljene. Noe å snakke om og glede seg til. Denne tiden er noe vi deler sammen, den er dyrebar.

Vi har mange gode samarbeidspartnere som utfordrer oss og gjør oss bedre. Det handler om å være tilpasningsdyktig, og nysgjerrig. Å søke nye løsninger og bygge et sterkt nettverk.

Dugurd skal bidra til en positiv utvikling for miljøet og lokale matsystemer.

Hva er bærekraft for oss?
img
Med de beste på laget

Vi jobber hele tiden med å gjøre Dugurd mer bærekraftig.

Det starter med råmaterialet som kommer inn. Råvarene skal gjerne være så økologiske og kortreiste som mulig.

Ved å servere smakfull, sunn og (klima)smart mat hver dag, ønsker vi å inspirere til bedre matvalg både i og utenfor arbeidsplassen. Omsorg for miljøet er mer enn et slagord for oss—det er et langsiktig engasjement som gjennomsyrer alt vi gjør.

img
Med de beste på laget
Dugurd er Klimato-sertifisert, noe som betyr at vi hele tiden måler, og har oversikt over, hvilket karbonfotavtrykk vår meny bidrar til. Vi etterstreber å holde oss under klimamålet 0,5 CO2 per måltid, satt i Paris-avtalen for 2050.
image

Vi tar bevisste valg underveis i planleggingen av måltidene. Menyen vår har lave klimaavtrykk per måltid, en enkel sak for oss fordi vi lager mat helt fra bunnen av. Kjøttet sparer vi til rettene hvor man virkelig kan smake kvaliteten. Det krever detaljert planlegging, men gir rom for fleksibilitet og råvareflyt. Vi er Miljøfyrtårn-sertifiserte, noe som stiller høye og helhetlige krav til lokal miljøpåvirkning som avfallshåndtering, innkjøp, transport og bruk av energi på tvers av bedriften.

På den måten når vi vårt mål om minimalt matsvinn. Vår praksis utfordrer kantinen som vi kjenner den. Det er meningen. Vi står vi fast ved våre valg fordi vi tror på dem og den langsiktige verdien de skaper for våre gjester og kloden vår.

Mer om våre sertifiseringer
Klimato
+
Miljøfyrtårn
+
Dugurd i full sving
image
image
image
image