Dugurd kantiner - Et av dagens høydepunkter!
Dugurd:du godeste- kantiner-råvarer.jpg

Om oss


Om oss

Det fremgangsrike kollektivet Lava Oslo har slått seg sammen med Du Godeste for å satse for fullt i kantinebransjen. Du Godeste, eid av Astrid Roppen, har gjennom flere år utviklet et annerledes og bærekraftig kantinekonsept. Lava Oslo er kjent for sitt eierskap i profilerte Oslo-restauranter som Sentralen, Smalhans, Strand Restaurant, Hitchhiker, The Golden Chimp, Handwerk, Brutus.

Sammen videreutvikler vi Du Godeste under den nye merkevaren Dugurd. Vi leverer matopplevelser til våre kunder med en god kombinasjon av det Du Godeste har utviklet over mange år – og det som kjennetegner Lava Oslo sin matfilosofi. For oss handler det om å tilby mat som er i takt med tiden gjennom rene, naturlige og gode råvarer.

Du Godeste har utviklet og drevet kantinevirksomheter i Oslo i mer enn 20 år og har i dag kunder som Finn.no, Gyldendal, Clarkson Platou, Yara, Schjødt, Geodata m.fl. I 2017 mottok Du Godeste Matprisen/Debio for sitt bærekraftige produkt, blant annet fordi Du Godeste som førstekantinefirma i Norge nå har klart for salg et 90-100% økologisk konsept (Gullmerket av Debio) og et 15% økologisk konsept (bronsemerket av Debio). Du Godeste var Gasellebedrift i både 2015 og 2016.

Dugurd-du godeste.kantine-økologisk-lunsj-restaurant-buffet
Dugurd-du godeste.kantine-økologisk-lunsj-restaurant-blomkål

Vår matfilosofi

Å servere lunsj til de samme gjestene hver arbeidsdag gjennom hele året er et ansvar vi tar på største alvor. Vi har derfor et sterkt fokus på sunn, bærekraftig mat med stor variasjon. Hos oss får du mat laget av rene, naturlige og gode råvarer, levert av et knippe svært seriøse leverandører. En del er økologisk, men det viktigste er at råvarene er produsert av mennesker som selv setter kvalitet i fokus. God mat lages først og fremst med respekt for råvarene og med fagkunnskap. 
All maten vår er laget fra bunnen, av ansatte som bryr seg om hva de serverer. Halvfabrikata finnes ikke. Vi bruker sesongens råvarer maksimalt, reduserer kjøttmengden der det er mulig og frister med smaksrike, velkomponerte grønnsaksretter og salater i stedet for salatbar. Alle våre kantiner er Debiosertifisert med grønt merke, og i fjor høst ble vi tildelt Matprisen for vårt fokus på å drive bærekraftig. 

Dugurd-du godeste.kantine-økologisk-lunsj-restaurant-grønnsaker