Dugurd kantiner - Et av dagens høydepunkter!

Om oss

Om oss

Dugurd-du godeste.kantine-økologisk-lunsj-restaurant-sosialt

Det fremgangsrike kollektivet Lava Oslo ekspanderer videre og satser nå for fullt på kantinebransjen. De slår seg sammen med Du Godeste – eid av Astrid Roppen - som gjennom flere år har utviklet et annerledes og bærekraftig kantinekonsept. Lava Oslo er kjent for sitt eierskap i profilerte Oslorestauranter som Sentralen, Smalhans, Strand Restaurant, Hitchhiker, The Golden Chimp, Handwerk, Brutus, Barsk Burger m.fl.

Sammen skal de videreutvikle Du Godeste under den nye merkevaren Dugurd. De skal levere matopplevelser til sine kunder med en god kombinasjon av det Du Godeste har utviklet over mange år – og det som kjennetegner Lava Oslo sin matfilosofi. Her vil det handle om å tilby mat som er i takt med tiden gjennom rene, naturlige og gode råvarer. En del er økologiske, men det viktigste er at maten er produsert av mennesker som selv setter kvaliteten i fokus. Med ansatte som bryr seg om hva de serverer. God mat lages først og fremst med kunnskap, selvtillit og respekt for råvarene. Filosofien bygger derfor på bevissthet rundt fagkunnskapen, råvarene og leverandørene. All god mat har en historie.

Du Godeste har utviklet og drevet kantinevirksomheter i Oslo i mer enn 20 år og har i dag kunder som Finn.no, Gyldendal, Clarkson Platou, Yara, Schjødt, Geodata m.fl. I 2017 mottok Du Godeste Matprisen/Debio for sitt bærekraftige produkt, blant annet fordi Du Godeste som førstekantinefirma i Norge nå har klart for salg et 90-100% økologisk konsept (Gullmerket av Debio) og et 15% økologisk konsept (bronsemerket av Debio). Du Godeste var Gasellebedrift i både 2015 og 2016. Selskapet er eid av Astrid Roppen, som også er daglig leder.

 
Dugurd-du godeste.kantine-økologisk-lunsj-restaurant-eksotisk