img
Hvert måltid
teller!
img
img
image
Denne arbeidskulturen er noe vi er virkelig stolte av. Det reflekteres i maten vi serverer hver dag.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
img
Jobb med oss

Det skjer alltid mye gøy hos Dugurd. Vi leter derfor kontinuerlig etter dyktige medarbeidere, både faglærte og ufaglærte. Dugurd henter inspirasjon fra restaurantverden og gjør det om til hverdagsmat med snert!

For å jobbe hos oss må du derfor hate halvfabrikkert mat, elske å lage alt fra bunn. Du trigges av det å skape et høydepunkt i hverdagen til våre gjester, gjennom matgleden som våre lunsjer gir.

Det å overraske andre, eksperimentere med nye råvarer og teknikker for å lage skikkelig god, variert mat, driver deg.

Dugurd jobber mot å være den beste kantineleverdøren i Oslo. Vi jobber helhetlig med våre team i alle ledd for å passe på at våre medarbeidere er maksimalt motiverte og har den kunnskapen som skal til for å være med på å løfte jobben. Det er trykk hos oss, men tåler du det, er Dugurd en morsom og levende arbeidsplass.

Ledige stillinger
Søknadsfrist
Om stillingen
Kjøkkensjef, Oslo
08.03.2025
Er du klar til å rocke lunsjscenen? Dugurd serverer ikke bare mat - vi leverer dagens høydepunkt, med et kokketeam som skaper magi på tallerkenen hver dag. Hos oss handler det om å gi gjestene en opplevelse som gir både energi og godt humør.
Soussjef, Oslo
08.03.2025
Hos Dugurd handler det ikke bare om mat – det handler om å skape et høydepunkt i arbeidsdagen. Med fokus på kvalitet, smak og håndverk, leverer vi lunsjer som folk faktisk snakker om. Nå ser vi etter to dyktige soussjefer som vil være med å gjøre kantina til dagens heteste møteplass!
image
image
image
image
Kontakt oss
Alexander Næss
+
Driftsdirektør Dugurd
Bård Roppen
+
Leder for vekst og utvikling
Marianne Line Østenstad
+
HR Sjef
David Bratlie
+
Produktsjef
Fabian Ullrich
+
Eventsjef
Søren Riis Clemensen
+
Produksjonsleder
Nils Henrik Søberg
+
Produktforvalter