img
Hvert måltid
teller!
img
img
image
Denne arbeidskulturen er noe vi er virkelig stolte av. Det reflekteres i maten vi serverer hver dag.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
img
Jobb med oss

Det skjer alltid mye gøy hos Dugurd. Vi leter derfor kontinuerlig etter dyktige medarbeidere, både faglærte og ufaglærte. Dugurd henter inspirasjon fra restaurantverden og gjør det om til hverdagsmat med snert!

For å jobbe hos oss må du derfor hate halvfabrikkert mat, elske å lage alt fra bunn. Du trigges av det å skape et høydepunkt i hverdagen til våre gjester, gjennom matgleden som våre lunsjer gir.

Det å overraske andre, eksperimentere med nye råvarer og teknikker for å lage skikkelig god, variert mat, driver deg.

Dugurd jobber mot å være den beste kantineleverdøren i Oslo. Vi jobber helhetlig med våre team i alle ledd for å passe på at våre medarbeidere er maksimalt motiverte og har den kunnskapen som skal til for å være med på å løfte jobben. Det er trykk hos oss, men tåler du det, er Dugurd en morsom og levende arbeidsplass.

Ledige stillinger
Søknadsfrist
Om stillingen
Åpen søknad, Oslo
30.12.2024
Med et sterkt kokketeam serverer Dugurd smaksrike, spennende og varierte måltider våre gjester gleder seg til, hver dag. Vi setter vår ære i å holde et servicenivå som gjør at hver tur til kantinen blir en pluss-opplevelse for humør og påfyll av energi. Vi kaller det dagens høydepunkt, rett og slett.
image
image
image
image
Kontakt oss
Alexander Næss
+
Driftsdirektør Dugurd
Bård Roppen
+
Leder for vekst og utvikling
Marianne Line Østenstad
+
HR Sjef
David Bratlie
+
Produktsjef
Fabian Ullrich
+
Eventsjef
Søren Riis Clemensen
+
Produksjonsleder
Nils Henrik Søberg
+
Produktforvalter