img
Hvert måltid
teller!
img
img
image
Denne arbeidskulturen er noe vi er virkelig stolte av. Det reflekteres i maten vi serverer hver dag.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
img
Jobb med oss

Det skjer alltid mye gøy hos Dugurd. Vi leter derfor kontinuerlig etter dyktige medarbeidere, både faglærte og ufaglærte. Dugurd henter inspirasjon fra restaurantverdenen og gjør det om til hverdagsmat med snert!

For å jobbe hos oss må du derfor hate halvfabrikkert mat, elske å lage alt fra bunn. Du trigges av det å skape et høydepunkt i hverdagen til våre gjester, gjennom matgleden som våre lunsjer gir.

Det å overraske andre, eksperimentere med nye råvarer og teknikker for å lage skikkelig god, variert mat, driver deg.

Dugurd jobber mot å være den beste kantineleverdøren i Oslo. Vi jobber helhetlig med våre team i alle ledd for å passe på at våre medarbeidere er maksimalt motiverte og har den kunnskapen som skal til for å være med på å løfte jobben. Det er trykk hos oss, men tåler du det, er Dugurd en morsom og levende arbeidsplass.

Ledige stillinger
Søknadsfrist
Om stillingen
Se våre ledige stillinger her! , Norge
06.10.2026
Å jobbe i Dugurd betyr å være en del av et lidenskapelig matfaglig miljø, hvor hver dag handler om å lage ekte mat med mening. Her får du bruke faget ditt, enten du er kokk, kjøkkenmedarbeider eller vertskap, til å skape sesongbaserte måltider med ferske, lokale råvarer, laget fra bunnen av.
image
image
image
image
Kontakt oss
Bård Roppen
+
Driftsdirektør Dugurd
Fabian Ullrich
+
Eventsjef
Søren Riis Clemensen
+
Produksjonsleder
Nils Henrik Søberg
+
Produktforvalter